Denominare, Inghetare curs valutar CHF – Franci Elvetieni

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Denominare, Inghetare curs valutar CHF – Franci Elvetieni

Avocati specializati in denominare si Inghetare curs valutar CHF – Franci Elvetieni.

Cum va putem ajuta ?

Societatea Civila de Avocati va poate acorda sprijin pe tot parcursul procedurii de la momentul trimiterii notificarii si pana la obtinerea hotararii judecatoresti definitive.

Ce beneficii aveti daca alegeti servicii de avocat?

  • Procedura efectuata prin intermediul unui profesionist-avocat  asigura consumatorului rezolvarea rapida si eficienta a situatiilor ce pot aparea pe parcurs, asigurandu-i asistenta juridica de  specialitate in fata tuturor institutiilor ce au legatura cu aceasta procedura.
  • Avocatul asigura pe langa redactarea actelor de procedura, si asistenta si reprezentare atat in fata notarului, instantei cat si in fata institutiilor bancare.

Beneficiul depunerii notificarii prin avocat este ca acesta va poate ajuta pe parcursul intregii proceduri, inclusiv in cazul in care Banca nu accepta darea in plata si o contesta in instanta.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_contact_form title=”Contact rapid” style=”line” line_skin_color=”#34334f” email=”office@ppov.ro” phone=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_contact_info phone=”0763 873 076″][/vc_column][/vc_row]