INTERPRETAREA IMPREVIZIUNII IN CONTRACTELE DE CREDIT RAPORTAT LA DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE NR. 623/2016

Analizând actele și lucrările dosarului, instanta retine următoarele: Instanța reține totodată că prin Decizia nr. 623/25.10.2016 a Curții Constituționale a României publicată în Monitorul Oficial nr. 53 din 18 ianuarie 2017, s-a stabilit că Legea nr.77/2016 …

INTERPRETAREA IMPREVIZIUNII IN CONTRACTELE DE CREDIT RAPORTAT LA DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE NR. 623/2016 Citeste mai mult »

AVOCAT SPECIALIZAT IN DIVORT/CUSTODIE MINOR/PENSIE ALIMENTARA/PROGRAM VIZITA MINOR BUCURESTI, SECTOR 1, 2, 3, 4, 5 SI 6, BUFTEA SI CORNETU.

Odată cu pronunţarea divorţului instanţa este obligată să hotărască şi cu privire la încredinţarea copilului minor, prevalând interesul superior al acestuia aşa cum prevăd dispoziţiile art.42 din Codul familiei, precum şi art.30, 31 şi 44 …

AVOCAT SPECIALIZAT IN DIVORT/CUSTODIE MINOR/PENSIE ALIMENTARA/PROGRAM VIZITA MINOR BUCURESTI, SECTOR 1, 2, 3, 4, 5 SI 6, BUFTEA SI CORNETU. Citeste mai mult »

ORICE POPRIRE PE SALARIU/PENSIE, INCEPUTA DE O FIRMA DE RECUPERARI CREANTE (KRUK, EOS KSI ETC..) POATE FI CONTESTATA LA JUDECATORIA UNDE PERSOANA IN CAUZA ARE DOMICILIUL, IN TERMEN DE 15 ZILE DE CAND A LUAT LA CUNOSTINTA CA I S-A OPRIT DIN SALARIU/PENSIE SAU DE LA DATA COMUNICARII SOMATIEI DE PLATA PRIMITA DE LA UN EXECUTOR JUDECATORESC – IN BAZA ART. 715 COD DE PROCEDURA CIVILA. CARE SUNT MOTIVELE CE POT STA LA BAZA UNEI CONTESTATII LA EXECUTARE?

Orice poprire pe salariu/pensie/cont, inceputa de o firma de recuperari creante (KRUK, Eos KSI etc..) poate fi contestata la Judecatoria unde persoana in cauza are domiciliul, in termen de 15 zile de cand a luat la cunostinta …

ORICE POPRIRE PE SALARIU/PENSIE, INCEPUTA DE O FIRMA DE RECUPERARI CREANTE (KRUK, EOS KSI ETC..) POATE FI CONTESTATA LA JUDECATORIA UNDE PERSOANA IN CAUZA ARE DOMICILIUL, IN TERMEN DE 15 ZILE DE CAND A LUAT LA CUNOSTINTA CA I S-A OPRIT DIN SALARIU/PENSIE SAU DE LA DATA COMUNICARII SOMATIEI DE PLATA PRIMITA DE LA UN EXECUTOR JUDECATORESC – IN BAZA ART. 715 COD DE PROCEDURA CIVILA. CARE SUNT MOTIVELE CE POT STA LA BAZA UNEI CONTESTATII LA EXECUTARE? Citeste mai mult »